A $2mn dragonfly brooch at Graff

CATHERINE W GICHUKI

DOHA A DRAGON fly-vormige broche gemaakt van platina, met behulp van een combinatie van kleuren van diamant ter waarde van $2 miljoen, is een van de belangrijkste bezienswaardigheden op de 10e juwelen en horloges tentoonstelling, die is gepland om af te sluiten op zondag.

Tentoongesteld op de UK's beroemde juwelen huis Graff stand, een van de prominente merken weergegeven door de Ali Bin Ali horloges en juwelen, de ornament schept van mousserende zuiverheid en intensiteit.

De kleuren van diamant afgestudeerde van wit in het centrum sterker intens geel in de vleugels. De vleugels zijn tourbillon (dat is, ze verplaatsen).

Spreken tot Qatar Tribune, een Graff officiƫle Clive Golanski zei, "het is zeer moeilijk te maken dit broche. Het gemaakt van platina. Het wordt gemaakt volledig met de hand in onze workshops in Londen. We vertonen het voor de eerste keer in Qatar." Naast Graff zijn er oorbellen met zeldzame stenen van 50 karaat. Elke oorbel is de moeite waard QR100 miljoen. Een andere attractie is een ketting gemaakt van zeldzaamste van gele ruit. Het heeft een steen daalt van het midden, die uit 30-karaat van mooie licht roze diamant ter waarde van QR40 bestaat miljoen. De hele ketting kost ongeveer QR70 miljoen.

De standaard heeft tentoongesteld een spectaculaire wedding collection. Inbegrepen is een ketting waard QR7 miljoen die heeft bijpassende oorbellen van 50 karaat diamant ter waarde van QR2 miljoen. De bijpassende armband van bijna 100 karaat diamant is de moeite waard QR5 miljoen.

"We begrijpen dat het trouwseizoen is coming up en we hebben klanten die het nodig. We concentreerden ons ook dit jaar om een aantal spectaculaire nieuwe set. Dit is de eerste keer dat deze bruiloft set wordt weergegeven.

Het is niet tentoongesteld ergens anders in de wereld. Het is een set van halsketting, armband en oorbellen aan. We ontvangen twee of drie vergelijkbare objecten dat we hebben niet overal in de wereld tentoongesteld. Ze waren klaar drie tot vier dagen voordat we Londen voor deze expo vertrokken,"zei Golanski.

Commentaar over de tentoonstelling, zei Golanski: "Dit is onze negende jaar hier.

En het meest ingewikkelde deel probeert in te voeren nieuwe dingen omdat we willen proberen en maak indruk op mensen als wij. Dit jaar hebben wij 20 procent meer items. Onze paviljoen is vol spectaculaire juwelen. Onze fabriek is in Londen. Wereldwijd, we hebben 40 winkels nu,"zei hij.

De stand ook vitrines spectaculaire vlinder horloges.

Related Posts

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter