New Women’s Hospital to have more specialities

LANI ROSE R DIZON

DOHA de Hamad Medical Corporation van (HMC) nieuwe vrouwen ziekenhuis die is gepland te openen in het Hamad Medical City door het einde van 2014 zal bieden meer specialiteit klinieken.

Women's Hospital CEO Dr Nish Patel zei dat de nieuwe Women's Hospital terwijl de bestaande faciliteit richt zich voornamelijk op vrouwen in hun vruchtbare leeftijd, een holistische zorg aan vrouwen van alle leeftijden in Qatar bieden.

Als zodanig, zal de nieuwe faciliteit speciailty klinieken voor vrouwen cardiale zorg, bot gezondheid en andere gezondheidskwesties die vrouwen hebben.

"Vrouwen willen worden behandeld in een vrouwen-omgeving. Dus in het nieuwe ziekenhuis introduceren we nieuwe klinieken die met name vrouwen-georiënteerd. Veel vrouwen hebben ook, naar het buitenland gaan of hun land van herkomst voor behandeling.

We al deze diensten hier met inbegrip van robotica chirurgie bieden,"zei Patel.

Dit zal worden naast alle diensten die momenteel worden aangeboden op de bestaande faciliteit.

Hij zei dat de nieuwe Women's Hospital terwijl de bestaande faciliteit richt zich voornamelijk op vrouwen in hun vruchtbare leeftijd, een holistische zorg aan vrouwen van alle leeftijden in Qatar bieden.

Related Posts

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter