Emir stoelen vergadering van de Raad economische zaken

QNA

DOHA de Emir HH Sjeik Hamad bin Khalifa al Thani, die ook voorzitter van de Hoge Raad voor economische zaken en investeringen, voorgezeten over de tweede bijeenkomst van de Raad voor 2013, gehouden op zondag op de Emiri Diwan.

De bijeenkomst werd bijgewoond door de erfgenaam en de Raad de vice-voorzitter HH Sheikh Tamim bin Hamad al Thani, en Minister-president en Minister van buitenlandse zaken en van de Raad van bestuurslid hij Sheikh Hamad bin Jassim bin Jabor al Thani.

De Raad ingestemd met de verhoging van Hassad voedsel maatschappelijk kapitaal van 1 miljard dollar tot $3 miljard.

Hassad levensmiddelen, opgericht in 2008 met $1 miljard kapitaal, is investeren in de landbouw. De strategie is om te investeren in tarwe, schapen, pluimvee, suiker en rijst, om ervoor te zorgen de veiligstelling van de voedselvoorziening voor Qatar.

Een presentatie over Qatar Petroleum vijfjarenplan (2013-2017) goedkeuring van de algemene begroting en de winst-en verliesrekening voor het fiscale jaar eindigt op 31.12.2012 werden ook gemaakt.

Australiƫ is een van de belangrijkste terreinen Hassad voedsel van de investeringen. Het heeft gekocht 90 bedrijven in Australiƫ.

Hassad voedsel onlangs verworven een meerderheidsbelang in New Delhi gebaseerde basmati rijst bedrijf Bush levensmiddelen overzee, voor een geschatte 100 miljoen dollar.

Related Posts

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter