Tuesday, 7 May 2013

Ferguson geïrriteerd door Chelsea David Luiz capriolen

AFP

MANCHESTER MANCHESTER United manager Alex Ferguson beschuldigd Chelsea Braziliaanse verdediger David Luiz van gedraagt zich als een "stervende zwaan" in het incident dat tot Verenigde verdediger Rafael da Silva leidde uit in hun ontmoeting in oude Trafford wordt verzonden.

Verenigd verloren 1-0 tot hun rivalen Londen op zondag, een resultaat dat Chelsea betekent kunt effectief beveiligen een top-vier afwerking en de Champions League voetbal als zij slaan Tottenham Hotspur thuis op woensdag.

De veteraan Verenigd manager toegegeven dat zijn team niet iets uit een spel waarin zij verzuimde te scoren thuis in de competitie voor de eerste keer in 67 wedstrijden verdienen, maar hij was boos door Rafael's laat ontslag.

De Braziliaanse tussled met zijn landgenoot Luiz voordat duidelijk hacken op zijn enkels, maar de Chelsea man deed weinig om te helpen zijn zaak toen hij verscheen om te glimlachen als hij lag op de grond terwijl scheidsrechter Howard Webb de rode kaart zwaaide.

"Hij (Rafael) vergeldt, maar hij (David Luiz) duidelijk ellebogen hem tweemaal dan rolt over als een stervende zwaan en die overtuigt de scheidsrechter," zei Ferguson. "Hij was glimlachen.

Het is slecht. Wat voor soort professional is dat? "De ref heeft gekocht door het feit dat Luiz is rolling over.

Maar of de ref iets doen zullen, ik betwijfel het ten zeerste.

"Wanneer een speler vergeldt, hij krijgt gestraft het meest.

Luiz gerold over. U ziet dat met deze Europese en Zuid-Amerikaanse en buitenlandse spelers.

"Hij (Rafael) werd verdrongen, hij wraak. Dat is wat altijd gebeurt-de speler die altijd vergeldt krijgt de grotere boete en het was duidelijk dat Luiz hem tweemaal verdrongen.

"Het was huiduitslag wat hij deed, hij is een jonge jongen en zouden beter moet weten, maar vergelding nooit werkt.

"Ik zou niet zeggen dat het was gewelddadig gedrag. De scheidsrechter is nog niet eens gezien. Ik denk niet dat hij kon zien het op alle, maar hij is gegaan met het feit dat Luiz heeft rolde over op de vloer, en ik denk dat die heeft hem overtuigd was een rode kaart." Verenigd waren als gevolg daarvan na Rafael's verzenden, beweert dat Chelsea spelers had druk Webb in zijn besluit.

Ze had ook beweerd dat Juan Mata laat winnende doelpunt, afgebogen via Phil Jones momenten eerder, had gevolgd die een overtreding op Wayne Rooney, hoewel Ferguson, oppositiekandidaat, zei dat was niet het geval.

"De scheidsrechter besluiten ging tegen ons, dacht ik," zei Ferguson.

"Ze omgeven de scheidsrechter hele dag; vier en vijf spelers alle tijd, en ik denk dat die beïnvloed de scheidsrechter."

1 comment:

 1. Hello Everybody,
  My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

  BORROWERS APPLICATION DETAILS


  1. Name Of Applicant in Full:……..
  2. Telephone Numbers:……….
  3. Address and Location:…….
  4. Amount in request………..
  5. Repayment Period:………..
  6. Purpose Of Loan………….
  7. country…………………
  8. phone…………………..
  9. occupation………………
  10.age/sex…………………
  11.Monthly Income…………..
  12.Email……………..

  Regards.
  Managements
  Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com

  ReplyDelete