QF, Itochu sign pact for funding HBKU

TRIBUNE NEWS NETWORK

DOHA QATAR Stichting voor onderwijs, wetenschap en communautaire ontwikkeling (QF) en de Itochu Corporation hebben ondertekend een overeenkomst onder welke Itochu investeren $7.5 miljoen meer dan vijf jaar in Hamad Bin Khalifa van Universiteit (HBKU) onderwijsprogramma's.

De Itochu Corporation is gevestigd in Minatoku, Tokio, Japan.

"Het is een grote eer voor Itochu samen te werken met Qatar in de ontwikkeling van een nieuwe generatie van leiders, zei de Voorzitter & CEO Masahiro Okafuji.

"Wij geloven oprecht dat onze bijdrage aan dit programma zal verdere welvaart voor de staat leveren en het versterken van banden tussen de burgers van Qatar en Japan." Voorzitter van Hamad Bin Khalifa Universiteit en voorzitter van WISE Sheikh Abdullah bin Ali al Thani zei: "We erg blij de steun van Itochu Corporation die individuele studenten van over de hele wereld zal helpen. Ik ben blij dat Itochu, die een partner in Qatar van olie en gasindustrie, nu ook een partner in onze reis is naar een kennis gebaseerde samenleving en een goed voorbeeld voor de verantwoordelijkheid naar onderwijs ondergaat." Itochu de bijdrage toont zijn op lange termijn betrokkenheid bij van Qatar hoger onderwijs initiatieven, en dat het is toegewijd om studenten met de financiële middelen die nodig zijn om een onderwijs dat hen in staat stellen om te dienen als de leiders van morgen.

"Itochu heeft geweest een groot bewonderaar van Qatar en zijn mensen," zei Yoichi Kobayashi, uitvoerende ondervoorzitter van Itochu. "Deze dag markeert een nieuwe mijlpaal als wij een nieuwe fase van samenwerking hebben opgenomen, en het is onze eer als onderdeel van deze prachtige gelegenheid." De overeenkomst werd ondertekend in Doha tijdens de Wereldtop voor innovatie voor onderwijs (WISE), het internationale platform die bevorderlijk is voor het delen van innovatieve ideeën en beste praktijken in het onderwijs onder industrie, academische wereld, internationale organisaties, de vrijwillige en publieke sector en de media.

HBKU is een marktleider in onderwijs en onderzoek. Het plaatst u Qatar en de regio bij de voorhoede van het researchbased hoger onderwijs, bouwen de volgende generatie van wereldwijde leiders en de burgers.

Itochu de inzet en bijdrage is een andere stap bij het versterken van de HBKU inzet voor samenwerking als het blijft ter verbetering van de opleidingsmogelijkheden ter beschikking van de studenten.

Related Posts

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter