QTA, Stenden University Qatar to train tour guides

TRIBUNE NIEUWSNETWERK

DOHA QATAR toerisme autoriteit (QTA) en Stenden hogeschool Qatar hebben ondertekend een overeenkomst om een nieuwe opleiding te ontwikkelen professionele gidsen voor Qatar die geïnformeerd zijn over de natie verleden en geschiedenis, cultuur en erfgoed en toeristische bezienswaardigheden.

De overeenkomst werd ondertekend door QTA Voorzitter Issa bin Mohamad al Mohannadi en Stenden hogeschool Qatar President Wayne Johnson.

Ook waren aanwezig waren op de gebeurtenis uit Stenden hogeschool Qatar Otmane Sadoki, hoofd van de academische activiteiten, Simone Arnheiter, hoofd van marketing, Sohair Abul-Haija, hogere academische specialist adviseur en Vera Rassam, student affairs manager.

Mohannadi zei: "wij begonnen als onderdeel van de QTA missie bij de ontwikkeling van menselijk kapitaal, de Tour Guide licentie programma om ervoor te zorgen van Qatar gidsen zijn professioneel.

Het programma is in lijn met QTA van plan aan de ontwikkeling van de menselijke hulpbronnen in de toeristische sector.

Het wordt beschouwd als een eerste stap in een reeks van opleidingsprogramma's voor de ontwikkeling van human resources die werken in de toeristische sector en efficiëntie in de lokale markt verrichten van toeristische diensten overeenkomen met internationale normen te verhogen." De Tour Guide licentie programma zal betrekking hebben op de geschiedenis van Qatar uit de periode Al Ubaidi via de Bronstijd, Kassitische periode, Griekse en Romeinse invloeden, Sasonid periode, Islamitische periode, de Omajjaden en Abbasidische periode en Bani Khalid tijd tot aan Britse overheersing en recente hedendaagse geschiedenis van Qatar.

Het programma zal ook betrekking hebben op de heersers van Qatar, de Al Thani Dynasty en het land geografie, planten en dieren in het wild, land kenmerken en weer. De cursus omvat bovendien een inleiding tot toerisme en tour begeleiden, het systeem voor toeristische uitbating, ontwikkelen van communicatie vaardigheden, customer care, uitvoeren van tours, gezondheid en veiligheid en juridische en ethische kwesties.

De cursus zal worden open voor Qatari middelbare school afgestudeerden die al bekend met de geschiedenis en de cultuur van het land en in staat om te spreken Engels en Arabisch.

Stenden hogeschool Qatar levert vier jaar bachelor programma's in business administration met de vier specialisaties van internationale business en managementstudies, internationale hospitality management en internationaal toerisme management.

Alle programma's aangeboden worden erkend door de Opperste Raad onderwijs in Qatar. Stenden hogeschool Qatar werd opgericht in 2000 onder het beschermheerschap van Sheikh Faisal bin Qassim al Thani, haar Voorzitter, in samenwerking met CHN Universiteit, die later werd omgedoopt tot Stenden hogeschool.

Related Posts

Post a Comment

Subscribe Our Newsletter